Политика за личните данни

  ЛИЧНИ ДАННИ

ТЪРГОВЕЦА  гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. ТЪРГОВЕЦА  защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, ТЪРГОВЕЦА  може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.
 ТЪРГОВЕЦА  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. ТЪРГОВЕЦА  е длъжен да предостави информацията по силата на закона.
В електронен магазин kevlar.netne.eu потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта. Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от kevlar.netne.eu да бъде закрит техният потребителски профил, да бъдат заличени или сами да го направят.

kevlar.netne.eu има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.

Ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се ползва. Това изявление е достъпно от нашата начална страница и от най-отдолу на всяка страница на този сайт.
Ние събираме и използваме лична информация само за нуждите свързани с нашата дейност и с цел обезпечаване на изпълнението на вашите поръчки, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.
Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

помогнем при попълване на поръчка;

информираме отностно продукти или услуги;

да предоставим услуги;

известим за нови услуги или други ползи;

предоставим персонализирани промоционални оферти;

изберем съдържание което да Ви бъде показано;

Вие имате право да откажете вашите лични данни да бъдат използвани от нас за търговски, рекламни или маркетингови цели. Ако не желаете вашите данни да бъдат използвани от нас за търговски, рекламни или маркетингови цели, можете да се свържете с нас на контактите.

УПОТРЕБА НА „БИСКВИТКИ“ И ДРУГИ ПРОСЛЕДЯВАЩИ ТЕХНОЛОГИИ

Ние използваме “бисквитки”, за да събираме определена информация от всички потребители, включително и от нерегистрирани посетители на сайта, които не използват услугите, предоставяни от Доставчика. Бисквитките представляват поредица от данни, които нашата система изпраща към Вашия компютър и впоследствие използва, за да идентифицира Вашия компютър, когато се върнете отново на Уебсайта.

Бисквитките предоставят информация за употребата на Услугата и потребителски данни, които ние бихме могли да използваме, за да персонализираме Вашия потребителски опит, както и да проследим модели на потребителски трафик. Например, когато се връщате на Сайта, бисквитките Ви идентифицират и подтикват Сайта да попълни Вашето потребителско име (без паролата),за да улесни достъпа до вашия профил. Бисквитките също така позволяват на Доставчика да напомня за Ваши предходни дейности и да Ви предлага подобни услуги и събития. Също така, ние използваме информация, събирана чрез бисквитки, за да разработваме статистически анализи за използването на Услугата, като например времето, което потребителите прекарват на Сайта и страниците, които посещават най-често. Тези обобщени статистически данни не включват лична информация. Съгласявайки се да използвате Сайта, Вие изразявате Вашето изрично съгласие за използването на “бисквитки” и декларирате, че Ви е предоставена възможност да откажете съхраняването или достъпа до информацията. Ако предпочитате да не получавате “бисквитки” докато разглеждате Сайта или чрез HTML форматирани имейли, бихте могли да ги откажете, като настроите интернет браузъра си да предупреждава преди да приеме бисквитка или да откажете бисквитки, когато интернет браузъра Ви сигнализира за наличието им. Също така, бихте могли да откажете всички бисквитки, като ги изключите чрез настройките на Вашия интернет браузър. Можете да се откажете и чрез изявление в този смисъл, изпратено на и-мейл контактите ни. Сайта използва инструмента Google Analytics, който отчита посещенията в уеб сайта и поведението на потребителите с цел статистика, но не и идентифициране на потребителя.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Ние гарантираме сигурността на данните, които ни изпращате, чрез въведени процедури. Вашата информация може да се съхранява и обработва в електронен вид на определени локации, където се намираме ние, в строго съответствие с приложимото българското и европейското законодателство за конфиденциалност и защита на личните данни. Вашата информация като наш клиент може да бъде съхранена в срок до две години в изискване с приложимото право във връзка ЗЗП и изпълняване обязаностите ни като страна по договора за продажба от разстояние. Ако не сте наш регистриран клиент ние нямаме задължение да съхраняваме или възстановяваме при поискване вашите лични данни въведени 

Запитвания и оплаквания, свързани с настоящата Политика за защита на личните данни, можете да ни изпращате на имейл адресите за контакт.

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ НА ТРЕТИ СТРАНИ

Ние не разкриваме никакви лични данни за Клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато сме получили изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. ТЪРГОВЕЦА  е длъжен да предостави информацията по силата на закона. Лична информация се съхранява на сървърите на хостващата организация https://seliton.bg/page/12/lichni-danni.html, които гарантират тяхната неприкосновеност като ОЛД.

Както e отбелязано по-горе, ние съставяме статистики за употребата на данни, събрани чрез бисквитки. Тези статистически данни не съдържат лична информация.

Върни До Горе