Език &
/
Език
0
Език &
/
Език
  •    
НачалоМарки

Bestway

Филтри
Bestway

Bestway

От 1994, нашата идеология е да създаваме забавление, дълготрайни впечатления за всеки по света чрез продуктите и услугите, които предоставяме. От нашето скромно начало, ние сме отдали нашите усилия да засилим нашите изследвания, дизайн развитие и производствен капацитет, докато непрекъснато разширяваме нашето продуктово и търговско портфолио. Нашите продукти сега мога да бъдат открити в над 110 страни в шест континента по света.

В момента предлагаме приблизително 1 100 продукта в четири основни категории, включително пълна гама от надземни басейни и преносими спа, възстановителни продукти спортни стоки, продукти за къмпинг, проектирани да обслужват широк кръг от потребителски групи и географски пазари.

За да гарантира клиентското задоволство, всеки отдел в Bestway работи внимателно, за да даде най-добрите решения за продуктите. Това включва нашите технологични центрове, централни лаборатории, центрове за осигуряване на качеството, вертикално интегрирани производствени системи, и нашите утвърдени следпродажбени сервизни центрове по света

5

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»